Cakeandpancake

by Elitsa Sarbeva

Зимна закуска

Зимата е един от сезоните, в който тялото най-силно се нуждае от силен старт за деня. Преди време ви споменах, че може би от около година започнах да изграждам режим, в който не пропускам закуската по ред причини. Една от които беше миналогодишният ми престой в болница. Станах привърженик на “правилото”, че закуската трябва да изядеш сам, обядът да споделиш с приятел, а вечерята …. е добре де, вечерята споделяш с любим човек 🙂 Смятам, че с храната човек си набавя голяма част от необходимите витамини, фибри, минерали и ценни вещества, с които да поддържаме организма си в добър тонус. Не ме разбирайте погрешно, физическата активност не бива да се подценява, даже напротив. Тя играе също толкова важна роля в здравословния начин на живот. И както се казва – “Здрав дух в здраво тяло”. Трябва да се грижим за вътрешния си мир, така както полагаме грижи за физическото си здраве.

В началото, когато закуската ми беше по-скоро необходимост и не ми носеше такова удоволствие, ми беше трудно да измислям разнообразни идеи. По това време се вдъхновявах от социалните мрежи и хора, които са минали по моя път, затова мисля, че може да съм полезна на някого с тази простичка и вкусна закуска.


Преди празниците от LaGarone ме изненадаха приятно с чуден Коледен подарък и преди да продължите надолу, държа да отбележа, че това не е платена реклама!

И както преди съм ви споменавала, за мен е от изключителна важност да ви показвам продукти, в чиито качества съм се убедила лично и които наистина харесвам. Няма да ви предложа продукт, който не съм харесала или не съм опитала лично.

Тук може да прочетете няколко добри причини по въпроса “Защо да започваме деня си с мюсли?


Необходими продукти:

(количествата са приблизителни и всички зависи от вашите вкусови предпочитания)

  • кисело мляко (или може да замените със студено/топло прясно мляко/ядково мляко);
  • 3-4 с.л. мюсли Winter LaGarone;
  • пресни поровинки;
  • физалис;
  • други свежи плодове по ваш избор;
  • 1-2 с.л. мед/кленов сироп/агаве;
  • няколко листенца свежа мента;

Начин на приготвяне:

  1. ЛЕСЕН – смесваме всичко и хапваме с удоволствие 🙂

Да ви е сладко!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights