Cakeandpancake

by Elitsa Sarbeva

Нека ти разкажа една история…

Последната седмица беше натоварена и взех малка “непредвидена почивка” от сайта, но не си мислете, че не е имало готвене и плануване 🙂 Така че нека започнем новата седмица с нови сили и с пожелания да бъде много успешна за всички! Днес ще ви разкажа една история за това как трябва да се случва обслужването във всички ресторанти и заведения за хранене.

Седмица преди края на Sofia Restaurant Week получих приятна изненада от организаторите на събитието – покана в ресторант по мое желание, за да опитаме тяхното меню (част от SRW). Спряхме се на ресторант Ascua в центъра на столицата, защото отдавна му бяхме хвърлили око, а и менюто звучеше много интересно. Дотук добре, но въпреки че резервацията ни беше отбелязана … когато отидохме, беше станало леко недоразумение и от заведението не знаеха за организацията ни с екипа на SRW. И ето къде е камъчето, което НЕ преобърна каляската! Обслужването беше на ниво, чувствахме се приятно през цялата вечер, а храната беше повече от вкусна! Пиша ви всичко това, за да ви кажа, че е явно, че специалното отношение е насочено към всички клиенти, както и трябва да бъде. Сигурна съм, че всеки от вас има поне един лош спомен с некоректно отношение от страна на обслужващия персонал и дори и храната да е била вкусна, надали ще се върнете там, нали?

Това не е платена реклама, идваща от заведението или от екипа на SRW, тъй като бях помолена само да споделя искрените си впечатления.

Винаги се случва да станат недоразумения, но е важно как ще реагираме, когато разберем за тях и да се отнасяме с подобаващото уважение към всеки един около нас.

Благодаря на Стоян от екипа на Sofia Restaurant Week за поканата и на екипа на Ascua за приятната вечер.

Вижте и какво хапнахме и се вдъхновете за нови вкусови преживявания при следващото издание на SRW:

Предястията:

Основното:

И за сладкия финал на вечерта …

Прекрасна седмица, приятели!

п.с. Седмица след като бяхме в ресторанта, отидохме отново с наши приятели и отношението беше отново топло, а храната – вкусна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights